Permanent Compliant

Iedere adviesorganisatie in de financiële branche werkt op z’n eigen manier, met z’n eigen processen en (beleids)regelingen. Denk daarbij aan zaken zoals een privacystatement, klachtenregeling of procedures om de integriteit van je klant goed vast te stellen.

Alles van A to Z geregeld
De consultants van Hoffelijk bieden volledige ondersteuning bij het inrichten van de bedrijfsvoering. Je kunt daarbij rekenen op een directe implementatie van de opgestelde documenten en sjablonen, ook op het moment dat daar wijzigingen op komen. We houden alle documentatie doorlopend up-to-date, bijvoorbeeld als veranderde wettelijke vereisten of jurisprudentie daar aanleiding voor geven.

Je organisatie ontzorgd. Wat doen we voor je?
Processen en (beleids)regelingen opstellen volgens de best practices
De eerste stap zetten we natuurlijk samen met jou. Maatwerk is immers onze standaard. Door samen met Hoffelijk te werken aan het inrichten van je bedrijfsvoering bespaar je direct al veel tijd!

Alles centraal beschikbaar in de organisatie
Alle opgestelde documenten zijn beschikbaar in de e-Bibliotheek. Toegang voor alle medewerkers tot één digitale bibliotheek biedt twee voordelen: je weet zeker dat iedereen met dezelfde documenten werkt en het actualiseren wordt vele malen gemakkelijker.

Wetswijziging? Wij houden het voor je in de gaten, passen het aan én implementeren het!
Het kan gebeuren dat processen als gevolg van een wetswijziging aangepast moeten worden. Daar zitten we bovenop voor je. Zowel het doorvoeren van de aanpassingen als de communicatie daarover verloopt vanuit één plek. Zo houden we de bedrijfsvoering en processen permanent compliant. Je hebt er geen omkijken naar!

Compliance met meerwaarde
Een belangrijk aspect binnen Permanent Compliant: we besteden veel aandacht aan de uitleg van alles wat we samen ontwikkelen. Weten waarom je iets op een bepaalde manier doet is vele malen waardevoller dan alleen weten hoe je iets doet. Zo worden al onze updates voorzien van achtergrondinformatie en uitleg. Met speciale aandacht voor zowel de beleidsbepaler (beleid) als de medewerkers (werkprocessen).

De voordelen van Permanent Compliant op een rij

  • Ondersteuning voor adviseur, beleidsbepaler én organisatie
  • Proces en organisatie altijd aantoonbaar compliant
  • Niet alleen de ‘hoe’, ook de ‘waarom’
  • Ingericht in de look & feel van je organisatie
  • Vakbekwaamheid van alle collega’s in kaart in beveiligde digitale omgeving
  • Wft-audit op de bedrijfsvoering inbegrepen
Processen en (beleids)regelingen opstellen volgens de best practises.
Alles centraal beschikbaar in de e-Bibliotheek.
Niet alleen de tekortkomingen in beeld, maar meteen verbeteringen doorvoeren.
Interesse of meer informatie?
Neem contact op: